Diensten

Robby-Metaal is uw partner voor metaal en inox maatwerk, soms in combinatie met andere materialen, bijvoorbeeld glas, hout, steen en andere.

Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor industriële klanten!

Hoe gaan wij te werk:

  • We bekijken de prijsaanvraag met de nodige aandacht. De prijsaanvragen komen meestal per mail of telefonisch. Soms kan er een offerte worden opgesteld zonder een plaats bezoek, eventueel aan de hand van foto's soms gebeurt dit met een plaatsbezoek. Dit hangt soms ook af van de wensen van de klant.
  • We maken een gedetaileerde en vrijblijvende prijsofferte. Ja, inderdaad bij ons is een prijsofferte gratis!
  • Indien de klant ons de werken toevertrouwt en afhankelijk van wat de werken inhouden, wordt er een definitieve opmeting uitgevoerd.
  • De gevens van de opmeting wordt verwerkt door ons eigen studiebureau. Indien mogelijk wordt er een 3D tekening gemaakt van het te plaatsen product. De tekening wordt altijd ter goedkeuring voorgelegd aan de klant. Bij ons wordt er geen kat in een zak gekocht.
  • Na de goedkeuring gaan we van start met de productie. Het Robby-Metaal-team bestaat uit een ploeg van vakmensen die allemaal hun kennis bijdragen om een project, hoe klein of hoe groot ook, helpen tot een goed einde te brengen. Wij willen fier zijn op ons werk!
  • Wanneer de producten uit productie komen, wordt er contact opgenomen met de klant om de plaatsingsdatum af te spreken. Wij proberen ons altijd aan de voorop gestelde levertermijn te houden. Dit is niet altijd gemakkelijk, maar we doen ons best!
  • De montage gebeurt door onze eigen vakmensen!

Na deze procédure kan onze klant genieten van zijn aangekocht product, wij doen verder om onze klanten te dienen.

Hopelijk kunnen wij ook voor u iets doen!

Met vriendelijke groeten,

Het Robby-Metaal-Team

 

Back to top