< alle vacatures

Werken bij Robby Metaal

VACATURE: ervaren lasser / monteur

Heb je al een eerste ervaring met lassen en monteren van inox- en staalconstructies? Solliciteer snel om samen met je collega's te werken aan verschillende uitvoeringen van trappen, balustrades, leuningen,...

Als ervaren lasser/monteur sta je jouw collega’s bij in het lassen en monteren van inox -en staalconstructies waaronder trappen, balustrades, leuningen, maar ook andere projecten gaan we niet uit de weg.

Aan de hand van een technisch plan kan je zelfstandig constructies uitvoeren. Dit kan zijn aan een laspost in het atelier, maar op geregelde basis ga je ook samen met een collega naar de werf om daar in te staan voor het ter plaatse monteren en afwerken van onze projecten. Met jouw oog voor detail lever je een kwalitatief en mooi afgewerkt product af.

Profiel:

  • Je kan een gedegen ervaring als TIG lasser voorleggen.
  • Je werkt uiterst nauwkeurig en verzorgd.
  • Zelf ben je iemand die initiatief durft te nemen.
  • Als visitekaartje van onze onderneming ben je het aanspreekpunt voor onze klant.

Aanbod:

Als dynamische KMO bieden wij een uitdagende en afwisselende functie in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een groeiende familiale groep. Je kan rekenen op een correcte verloning aangevuld met standaard 20 verlofdagen en 6 ADV dagen per jaar. Daarnaast kan je opleidingen genieten overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? 

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@robby-metaal.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37. 

Of vul onderstaande gegevens in. 

Hopelijk tot snel!

Selecteer uw CV
Selecteer uw motivatiebrief
Extra informatie?
VACATURE: ervaren lasser / monteur

Ons HR-team


Jennifer Van de Velde
+32 (0)473/11.78.37

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuws en mooiste realisaties!

REALISATIES

Trapleuningen en handgrepen
bekijk dit project
COOKIE POLICY × Terug naar boven