Inox & metaal maatwerk

Uw maatwerk, onze passie! 

Robby-Metaal is uw partner voor metaal en inox maatwerk, soms in combinatie met andere materialen zoals  glas, hout, steen en andere. Uw maatwerk is onze passie! Onder de vorm van trappen, keukenwerkbladen, tafelonderstellen, cabinebouw, plaat-en plooiwerk maken wij van uw maatwerk een pareltje in ons atelier.

We specialiseerden ons bovendien doorheen de jaren in inox- en metaal maatwerk toegespitst op de specifieke behoeften van uiteenlopende sectoren: voeding en brouwerijen, zorg-/pharmasector, openbare sector tot de retail en meer.

U kan het zo gek niet benoemen, voor prototypebouw en kleine series als voor grotere projecten, wij werken het graag voor u uit. Met een afwerking naar keuze en helemaal afgestemd op de vereisten van uw project.

Naar wat bent u op zoek? Bekijk hier onze realisaties en vraag uw offerte aan.

alle realisaties

Inox en metaal maatwerk: onze werkwijze

Bij Robby Metaalconstructie ontwerpen we elk project met de nodige visie. Door de juiste materialen te combineren, is elk project een pareltje!

We begeleiden u graag van A - Z!

 

Opmeten

Vooraf meten we alles op zodat de uitwerking perfect kan gebeuren.

 

 

3D Ontwerp

Met oog voor detail stellen we u een 3D-ontwerp voor. Op basis hiervan krijgt u een duidelijk en visueel beeld over hoe uw project eruit zal zien.

 

 

Productie

Pas wanneer elk detail goedgekeurd is, gaan we over tot de productie.

 

 

Installatie

Tot slot komen onze ervaren installateurs uw project naadloos integreren!

 

Hoe gaan wij te werk:

Bij Robby heeft u één aanspreekpunt: van productie tot levering en installatie.

  • We bekijken de prijsaanvraag met de nodige aandacht. De prijsaanvragen komen meestal per mail of telefonisch. Soms kan er een offerte worden opgesteld zonder een plaats bezoek, eventueel aan de hand van foto's soms gebeurt dit met een plaatsbezoek. Dit hangt soms ook af van de wensen van de klant.
  • We maken een gedetailleerde en vrijblijvende prijsofferte.
  • Indien de klant ons de werken toevertrouwt en afhankelijk van wat de werken inhouden, wordt er een definitieve opmeting uitgevoerd.
  • De gegevens van de opmeting worden verwerkt door ons eigen studiebureau. Indien mogelijk wordt er een 3D tekening gemaakt van het te plaatsen product. De tekening wordt altijd ter goedkeuring voorgelegd aan de klant. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Na de goedkeuring gaan we van start met de productie. Het Robby-Metaal-team bestaat uit een ploeg van vakmensen die allemaal hun kennis bijdragen om een project, hoe klein of hoe groot ook, helpen tot een goed einde te brengen. Wij willen fier zijn op ons werk!
  • Wanneer de producten uit productie komen, wordt er contact opgenomen met de klant om de plaatsingsdatum af te spreken. Wij proberen ons altijd aan de voorop gestelde levertermijn te houden.
  • De installatie gebeurt door onze eigen vakmensen!
  • Na deze procédure kan onze klant genieten van zijn aangekocht product, wij doen verder om onze klanten te dienen.

Hopelijk kunnen wij ook voor u iets doen!

REALISATIES

Glaswand en Trapleuning
bekijk dit project

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuws en mooiste realisaties!

COOKIE POLICY × Terug naar boven