Inox interieur realisaties

Binnen trap op maat

Robby, die al jarenlang zorgt voor tevreden klanten, partners en knappe metaalconstructies, werkt graag samen met interieurontwerpers en architecten voor het realiseren van adembenemende projecten. 

Inox of metaal combineren met glas, hout of steen zorgt voor een ongeziene waaier aan mogelijkheden. Ben jij architect en heb je een uniek idee of ontwerp? 

Vraag een offerte aan

 

Van 3D-ontwerp tot installatie

Robby Metaal als ideale partner voor interieurontwerpers en architecten

Inox keuken op maat

Van trappen en leuningen tot balustrades en keukenmeubilair in inox of metaal. Daag ons uit met een uniek ontwerp. Samen kijken we voor dé metaal- of inox constructie op maat van uw klant. 

Zodra alles in detail besproken is, gaan we over tot de productie. Wanneer alles uit de productieafdeling komt en nagekeken is, beginnen we meteen aan de installatie door onze monteurs met jarenlange expertise.

Bekijk onze realisaties

Advies en offerte bij metaalconstructies

Inox boekenplank

Strak, steel look, modern, landelijk of klassiek, metaal kan op alle manieren gebruikt worden.

Bij Robby geniet je van de jarenlange ervaring van ons team van experten die je met veel plezier verder helpen met al je vragen. 

We bespreken alles samen met oog voor veiligheid, haalbaarheid en het esthetische uiteraard. Als we weten welke richting we uit gaan, worden de ruwe maten genoteerd en maken we een duidelijke, correcte offerte

Met behulp van 3D-tekeningen kunnen we daarna het nodige materiaal bestellen en daarna aan het ‘echte’ productiewerk beginnen. 

Samenwerkingsmogelijkheden

Zin om verder kennis te maken en de mogelijkheden met metaal of inox te bespreken?

Laat ons afspreken

REALISATIES

Trapleuning Inox
bekijk dit project

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuws en mooiste realisaties!

COOKIE POLICY × Terug naar boven