REALISATIES

Deuren, roosters, doorkijkvensters

Staal & aluminium maatwerk voor hoogspaninningscabines & industriële gebouwen.

Robby-Metaal doet aluminium maatwerk om flexibel te kunnen reageren op de specifieke behoeften van de prefab betonnen behuizing.

In samenwerking met het zusterbedrijf CDC - Cabines de Ciney, bieden we complete oplossingen voor allerlei toepassingen in prefab betoncabines. 

Voor deze cabines zorgt Robby-Metaal voor de op maat gemaakte deuren, roosters, doorkijkvensters en doorvoerluiken. We staan tevens klaar om aan de wensen van externe klanten te voldoen door onze producten te leveren.

Ons zusterbedrijf V coat is gespecialiseerd in een breed scala aan oppervlaktebehandelingen. Van voorbehandeling tot natlakken, poederlakken en zelfs EMI-shielding, hoogwaardige oplossingen voor diverse materialen en oppervlakken. 

 

 

 

 

 

 

 


Deuren, roosters, sloten, doorkijkvensters en doorvoerluiken.

De roosters

Indien gewenst door de klant, voorzien we ook ingebouwde roosters, al dan niet met overdrukkleppen. Dit systeem functioneert op de volgende manier: in geval van een explosie sluiten de kleppen automatisch om te voorkomen dat er lucht vrijkomt.

De roosters worden beneden geïnstalleerd met optie overdrukkleppen.

 

 

 

 

 

 


Sloten:

Aluminium deuren voor betonnen cabines vereisen vaak specifieke sloten vanwege de unieke aard van het materiaal en de constructie. Enkele belangrijke overwegingen met betrekking tot de sloten voor aluminium deuren van betonnen cabines:

 1. Duurzaamheid en stabiliteit: Betonnen cabines hebben stevige en stabiele deuren nodig vanwege het gewicht en de aard van het materiaal. Daarom moeten de sloten duurzaam zijn en bestand tegen zware belastingen.
 2. Weerbestendigheid: Betonnen cabines worden vaak buiten geplaatst en zijn blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. De sloten moeten bestand zijn tegen vocht, corrosie en extreme temperaturen om betrouwbare werking te garanderen, zelfs onder zware omstandigheden.
 3. Compatibiliteit met deurconstructie: De sloten moeten compatibel zijn met de constructie van de prefab deur en gemakkelijk te installeren zijn. Deuren van betonnen cabines kunnen verschillende ontwerpen en diktes hebben, dus de sloten moeten hierop worden afgestemd.

Het selecteren van de juiste sloten voor prefab deuren van betonnen cabines vereist dus een grondige analyse van de specifieke vereisten en omstandigheden van het project, om ervoor te zorgen dat de deuren veilig, duurzaam en functioneel zijn.

Soorten sloten:

1/ 3 pt opbouwslot

 • Opbouwmodule met draaiknop + halve cilinder
 • Zilverkleurig aan toegangszijde
 • Duwstang aan paniekzijde

2/ 1 pt inbouw slot selnoïde

 • Kruk in zilverkleurig met dubbele cilinder aan toegangszijde
 • Duwstang aan paniekzijde en cilinder
 • Slot kan worden geopeond vanop afstand via spanning, waardoor toegang verleend kan worden zonder dat de sleutel vereist is
 • Handelingen op het slot kan worden gevisualiseerd op afstand via monitor
 • Bedienbaar vanop afstand

3/ 3 pt inbouwslot

 • Vaste greep in zilverkleurig met knop cilinder
 • Kruk in zilverkleurig

De huidige bedieningsmogelijkheden

De toegangsdeur kan op verschillende manieren worden bediend: via een draaiknop en sleutel, een kruk en sleutel, of met een vaste greep met bijbehorende sleutel. Daarnaast is het ook mogelijk om aan de binnenkant een pushbar te gebruiken voor de bediening.

Extra mogelijke voorzieningen

Robby Metaal behoort tot Het Veer nv, die een verscheidenheid aan bedrijven onder haar veren heeft, waaronder een gespecialiseerd bedrijf in oppervlaktebehandeling. Binnen deze groep vervult V coat de rol van partner die een spectrum aan kleur verleent aan diverse producten.

Voor Robby, gespecialiseerd in inox, metaal en aluminium, voorziet V coat de poedercoating van de deuren in twee opties: olijfgroen met RAL6003 of lichtgrijs met RAL7035. Het staat de klant vrij om andere kleuren aan te vragen, waarbij V coat ook de mogelijkheid biedt voor overlakken.

Op verzoek van de klant is er ook de optie om een mechanisch blokkeersysteem of een deurpomp te laten installeren.

Werkt Robby Metaal binnenkort een op maat gemaakte prefab betonnen deur uit voor jou?

Offerte aanvragen

< alle realisaties
COOKIE POLICY × Terug naar boven